Diensten voor ondernemers

Ik werk als Virtual Assistant vanaf mijn eigen werkplek, maar kan uiteraard ook bij jou op locatie langskomen. Ik bied de ondersteuning die jij nodig hebt. Dit is mijn aanbod. Heb jij andere werkzaamheden die je wilt uitbesteden, welke hieronder niet staan? Neem dan vooral contact met mij op. Dan bekijken we samen of ik je daarmee kan helpen!

Office Support

Secretariële en administratieve taken die dagelijks terugkomen

Proces en Back Office Support

Orde scheppen, herstructureren administratie/processen en dataverwerking

Event Support

Bijeenkomsten/workshops organiseren, coördineren en plannen

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Wil je graag gratis en vrijblijvend kennismaken? Heb je vragen? Mogelijkheden tot samenwerken bespreken? Bel met (06) 43 14 40 45, mail naar info@vanatotzsupport.nl of stuur een berichtje via het contactformulier.

Tarieven

We maken kennis en beoordelen samen of we een samenwerking aangaan. Vervolgens plannen we een afspraak om te inventariseren waar jouw behoefte aan hulp ligt. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen stellen we een overeenkomst op met de gemaakte afspraken. En ga ik van start.
 
Mijn losse uurtarief is € 50,00 exclusief 21% BTW. Voor projecten en werkzaamheden van tijdelijke aard maak ik graag een offerte.